Behandelingen en consulten

De behandelingen, cursussen en gesprekken vinden plaats in oud ade in een rustige landelijke omgeving aan het water die rust, ruimte en vrijheid uitstraalt of op afstand via Skype of zoom. 


Reiki 


Reiki is een alternatieve geneeswijze en werkt door middel van handoplegging. Tijdens een Reiki behandeling wordt vaak direct een diepe ontspanning ervaren. Een Reiki behandeling is heel plezierig. Reiki werkt helend op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau en kan zowel lichamelijke als mentale blokkades opheffen. Een volledige Reiki behandeling duurt ongeveer 60 minuten voor volwassenen. Voor kinderen duurt een behandeling ongeveer 30 minuten.

Coaching en loopbaanadvies

Tijdens een coachingsgesprek - of loopbaanadvies gesprek kijken we samen naar de diverse mogelijkheden binnen jouw hulpvraag. Soms is het fijn om iemand te hebben die met je mee kan kijken wat het beste bij je past of waar je sterkste kwaliteiten liggen. Dit zijn onder andere onderwerpen die tijdens een coachingsgesprek of een loopbaanadvies langs komen.  

 

Kaartlegging met inzicht kaarten :  

Tijdens een kaart legging is er tijd en ruimte om bepaalde vragen duidelijk te krijgen. Deze vragen kunnen bestaan uit vragen over gebeurtenissen uit het verleden of het heden en geven een inzicht over wat er dit moment belangrijk is.     

Kinder afstemming of Reiki  behandeling

Van nature zijn kinderen nog helemaal verbonden met hun ware essentie. Helaas komt het steeds vaker voor dat kinderen op vroege leeftijd te maken krijgen met traumatische of moeilijke situaties ( bijvoorbeeld scheiding ). Voor kinderen kan het erg lastig zijn om op deze momenten hun ware gevoel te uiten.  De gevolgen hiervan zijn dat kinderen gaan leven vanuit een overlevingsmechanisme en dus ander gedrag gaan vertonen.  


Daarnaast worden er in deze tijd steeds meer nieuwetijdskinderen en hooggevoelige kinderen geboren. Deze kinderen zijn wijzer, intuïtief, zeer gevoelig en kwetsbaar. Ze voelen zich vaak niet begrepen omdat ze op een totaal andere manier om gaan met situaties en op een andere manier denken. Ze kunnen zich hierdoor niet veilig voelen en trekken zich terug of worden juist opstandig.

Tijdens een afstand Reiki behandeling of een afstemming kunnen deze kinderen op een respectvolle  en veilige manier zichzelf ontspannen. Na de behandeling of afstemming schrijf ik mijn bevindingen op en koppel deze via de mail terug

 

Meditatie healing sessie 


Tijdens de meditatie healing sessie  is er de tijd en ruimte om heerlijk te ontspannen en je gedachten los te laten.

Veel mensen komen met de vraag ; Hoe krijg ik mijn gedachten stil?

Hier is oefening en rust voor nodig. Tijdens de meditatie healing sessie leer je hoe je rust in jezelf kunt krijgen door weer in contact te komen met jezelf. Door samen in een meditatie te gaan versterkt het gevoel waardoor je er makkelijker in komt.

Meditatie is een goede techniek om stress te verminderen en je gedachten los te laten. Het geeft je innerlijke rust en het helpt je om meer te luisteren naar je gevoel.

Bijenwastekeningen  

Door het maken van een bijenwas tekening maak je contact met je onderbewustzijn en worden de dingen, die daar liggen opgeslagen, duidelijk in je tekening. Daarnaast maak je ook contact met je hoger bewust zijn en kunnen er boodschappen in de tekening zitten. De tekening geeft je mooie inzichten en kunnen je oplossingen bieden. We beginnen met een korte meditatie om contact te maken met jezelf. Als we klaar zijn gaan we de tekeningen gezamenlijk lezen.