Contact

Energetisch begeleiden  voor vragen en/of aanmeldingen workshops, behandelingen en cursussen:
Voor alle cursussen en workshops neem een kijkje in de webwinkel : www.hetspirituelewinkeltje.nl 

Email:
Info@energetischbegeleiden.nl 

KVK:
60552573  

Bankrekeningnummer:
NL47ABNA0465134696

 


 

Als u een afspraak wilt maken gebruik dan het onderstaande contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

                    

Openingstijden

Maandag:
12:00 tot 21:00

Dinsdag:
12:00 tot 13:30

Woensdag:
12:00 tot 21:00

Donderdag:
12:00 tot 13:30

Vrijdag:
12:00 tot 19:00 

 

Algemene voorwaarden 
Verhindering 
Indien u bent verhinderd kunt u uw afspraak 24 uur vooraf kosteloos annuleren of verzetten. Bij een telefonische of zoom afspraak maakt u vooraf het bedrag over op onze bankrekening of via een betaal link. Telefonische en zoom afspraken worden per half uur berekent. Bent u op het moment van de afgesproken tijd niet aanwezig of bereikbaar dan vervalt uw afspraak en is terug vorderen van uw betaling niet mogelijk. 
E-mail beantwoording 
Alle mails worden binnen 24 beantwoord, tenzij anders aangegeven. Mails die in het weekend binnen komen worden maandag beantwoord. 
Aansprakelijkheid
Energetisch begeleiden is gevrijwaard van aanspraken door derden. Mocht u een gegronde klacht hebben, dan kunt u contact opnemen via het contact formulier of stuur een email met toelichting van uw klacht. Alle klachten worden vertrouwelijk en serieus behandeld.

Er kunnen geen rechten aan onze spirituele adviezen worden ontleend. Het consult is gebaseerd op ingevingen en u verkiest zelf hoeveel waarde u aan de gegeven inzichten en adviezen hecht en wat u ermee gaat doen.

Wanneer u gebruik maakt van de spirituele telefonische of e-mail consulten/diensten van energetisch begeleiden gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden. En bent u op de hoogte dat u op geen enkele wijze energetisch begeleiden aansprakelijk kunt stellen voor een consult.

Schadevergoeding
 Energetisch begeleiden zal geen schadevergoeding uitkeren naar aanleiding van gegeven adviezen. U blijft zoals hierboven ook beschreven staat, te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw keuzes en uw eigen leven. Energetisch begeleiden retourneert dan ook geen geld van consultkosten (telefonisch of emailconsult), daar er in deze sprake is van een geleverde spirituele dienst en verkoop van een product niet van toepassing is.

Garantie
Een telefonisch of email consult is slechts een momentopname van het proces waarin u op dat moment verkeert. Aangezien er op dat moment wordt gekeken of ‘inzichtelijk wordt ingevoeld’ kan energetisch begeleiden geen enkele garantie bieden met betrekking tot toekomstige gebeurtenissen. Daarnaast maakt uzelf de keuzes die uw toekomst beïnvloeden en bepalen.

Huisarts / specialist
Er wordt te allen tijde geadviseerd een (huis)arts of specialist te consulteren voordat u contact met energetisch begeleiden opneemt.
 Energetisch begeleiden verstrekt geen medische adviezen.

Energetisch begeleiden gaat er van uit dat u zelf verstandig genoeg bent om nooit bepaalde zaken zonder (huis)arts of andere specialist te beslissen of deze buiten te sluiten en verzoeken u dringend dit ook niet te doen. Doet u dit wel, dan bent u zelf verantwoordelijk voor deze keuze.


Mocht u gebruik willen maken van een e-mailconsult  is het niet toegestaan uw consulten te publiceren, kopiëren, verveelvoudigen d.m.v. fotokopie of deze openbaar te maken zonder vooraf schriftelijke toestemming te hebben gevraagd en ontvangen.